IMPRESSZUM

 

 

 

Krisztus örömhírének terjesztése minden benne hívőnek feladata és küldetése. Tanúságot tenni Jézus Krisztusról sokféleképpen lehet, ezért nekünk, az Egyház tagjainak minden korban meg kell találnunk azokat a lehetőségeket, amelyekkel hitelesen meg tudjuk mutatni hitünk egész életet átölelő boldogságát és végső értelmét.

 

A Budai Görögkatolikus Egyházközség fiataljai jó időben felismerték az internet adta evangelizációs lehetőségeket, és a kezdeti próbálkozások után saját gondozású honlapot készítettek 2009. húsvétjára. Ez a honlap alakult át 2013-ban, majd 2015-ben.

 

A honlap igyekszik betölteni azt a küldetést, amelyre hivatott: megmutatni, hogy Budán él egy görögkatolikus közösség, amely nyitott minden jószándékú ember felé. Bepillantást enged életünkbe, információkat közöl és talán be is kapcsol abba a vérkeringésbe, amely a Fő és a test tagjai között van.

 

Az oldallal kapcsolatos ügyekben az egyházközség mindenkori parókusát kereshetjük, információkkal és észrevételekkel a honlap gondozója és éltetője Juhászné Németi Csilla szólítható meg a juhaszne.csilla@gmail.com címen.

 


Dicsőség Jézus Krisztusnak!

 

 

 

 

 

   
 
 
 
 
 
 

Impresszum